Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mazbatasını Aldı

Kula Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi adayı Hüseyin Tosun, 2. kez mazbatasını aldı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte Kula Adliyesi'ne gelerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gamze Özçelik'ten mazbatasını aldı. Mazbatayı 2'inci kez alan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kulamız için hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapmak nasip olur. Sonuç itibariyle seçim bitti. Artık kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde Kula’da ki tüm hemşerilerimizle beraber hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, her zaman olduğu gibi bu şehirde kardeşçe yaşamak için çaba göstereceğiz. Hizmet edeceğiz. Herkese hizmet edeceğiz. Bugünden, şu dakikadan itibaren artık yeniden görevimizin başında olacağız. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bütün Kulalı hemşerilerimize sağlıklı, güzel, huzur ve barış içerisinde bir seçim atmosferi oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Katkı veren herkese, rakip adaylarıma, başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlı olmak üzere, Milletvekillerimize, partilerimizin  il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Kula’ yakışır bir seçim geçirdik. Şimdi sıra Kula’ya yakışır hizmetleri hep birlikte tek tek hayata geçirmek. Allah, hepimizi muvaffak etsin" şeklinde konuştu.

5.4.2019