Başkan Tosun, Emniyet Teşkilatı’nın Polis Haftasını Kutladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başka Tosun mesajında, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimizin gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.

Türk Polis Teşkilatının 174. yıl dönümü olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun sözlerinde şunlara yer verdi; “Bizlerin, huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak amacıyla, her türlü zorluğa göğüs gören Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunu bir kez daha kutlamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Polislerimiz, yaşadığımız il ve ilçelerde zaman ve mekan gözetmeksizin zor şartlarda görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindedir. Aslında polislerimiz bizlerin yani milletin ta kendisidir. Emniyet Teşkilatımızın görevlerini elbette anlatmakla bitiremeyiz. Saat kavramı olmadan can ve mal güvenliğimizi sağlamak amacıyla bu zorlu görevi kendisine meslek edinen polislerimiz, yerine getirdikleri başarılı görevler ile her zaman gurur kaynağımız olmuştur olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 10 Nisan 1845 tarihinden bu yana, milletimizle yan yana duran emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan personellerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Hala görevi başında olan polis kardeşlerime de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

9.4.2019