Kula Belediyesi Jimnastik Kulübü, Soma’daki 301 Maden Şehitleri İçin Yarışacak

İl ve İlçe genelinde düzenlenen yarışmalara katılarak birden çok başarı elde eden Kula Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü, bu kez Soma’da 301 Maden Şehidini anmak için düzenlenen dostluk maçına katılacak.

Kula Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü, Ilgaz Jimnastik Spor Kulübü tarafından,13 Mayıs 2014 yılında hayatına kaybeden 301 Maden Şehidi için düzenlenen Anma Dostluk maçına katılacak. 29 – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 13:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan maçta, farklı yaş gruplarındaki kız ve erkek öğrenciler Minik B, Minik A, Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde yarışacaklar. Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 301 maden şehidine Allah’tan rahmet dileyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Ilgaz Jimnastik Spor Kulübü, şehitlerimiz için çok anlamlı bir dostluk maçı düzenliyor. Böyle güzel bir organizasyonda Kula Belediyesi olarak bulunmaktan büyük bir mutluluk duyarız. Allah böyle kazaların ülkemizde bir daha yaşanmasını nasip etmesin. Düzenlenen bu müsabakada dostluk ve kardeşlik kazanacak” dedi.

24.4.2019