Divlit Caddesi Prestij Projesi’nde Elektrik Kabloları Yer Altına Alınıyor

Kula’yı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yeni projeler üreten Kula Belediyesi, prestij caddeler projesi kapsamında Divlit Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor.

Prestij caddeler projesi ile Kula’nın caddelerini baştan aşağı yenileyen Kula Belediyesi çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Zaferiye Mahallesi ve Akgün Mahalleri’nin kesişim noktası olan Divlit Caddesi’nin de yağmurlama, içme suyu, alt yapı ve doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tamamlanan caddenin, elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınma çalışmaları başladı. Elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasının ardından hızlı bir şekilde kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başlayacak. Divlit Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula’da bu zamana kadar 5 caddemizi prestij cadde haline getirdik. Şimdi sıra Divlit Caddesinde. Bu bölgede yaşayan hemşehrilerimizin yıllardır ulaşım ve alt yapıdan çektiği sıkıntıları biliyoruz. İnşallah çalışmamız tamamlandığında Divlit Caddemiz güzel bir görünüme kavuşmuş olacak, hem de ilçemiz adına büyük bir öneme hazi Kula Jeoparkı’na gelen turistlerimiz ulaşımda bu caddeyi kullanarak konforlu bir şekilde karşılanmış olacak. Kulamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

9.5.2019