Kula Gölet Mesire ve Yürüyüş Alanı Projesi’nde Çalışmalar Başladı

Kula Belediyesi, vatandaşların daha modern ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla ahşap iskele, oturma yerleri, doğal taşlar ile yapılan yürüyüş yolu, bisiklet yolu, piknik alanları ve yeşil alanları içinde bulunduracak yeni bir mesire alanı oluşturuyor.  Vatandaşların yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte piknik yapma ve dinlenme gibi sosyal aktivite ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gölet çevresinde yapılan kamelya ve yürüyüş yolları çalışmalarını yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yetkililerden bilgi aldı. Kula’nın doğal güzelliklerine yapılan çalışmalarla güzellik kattıklarını belirten Başkan Tosun; “ Kula’da ailelerin gönül rahatlığı ile piknik yapıp dinlenebileceği alanları faaliyete geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Çalışmaların tamamlanması ile görkemli bir alan vatandaşlarımızın hizmetine girmiş olacak.” dedi.

29.5.2019