Divlit Caddesi’nde Hummalı Çalışma Sürüyor

Kula Belediyesi, Divlit Prestij Caddesi projesinde bir taraftan elektrik ve telekom hatları yer altına alınırken diğer taraftan üstyapı çalışmaları başladı.

Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi ve Akgün Mahalleri’nin kesişim noktası olan Divlit Caddesi’nde sürdürdüğü caddenin, elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınma çalışmalarının yanı sıra altyapı çalışması tamamlanan kısımlarda bordür ve kilit  parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Divlit Caddesi’nde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Ramazan Bayramı öncesi Divlit Caddesi’nde süren çalışmalarımıza hız verdik. Burada şuan dört koldan çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzde uzun bir bayram tatili olacak. Bayramın hemen sonrasında çalışmalarımıza hız vererek en kısa sürede prestij caddemizi bu bölgede yaşayan hemşehrilerimize kazandırmış olacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerime kazasız beleasız, mutlu bayramlar geçirmelerini diliyorum." diye konuştu.

31.5.2019