KULA BELEDİYESİ İLE BELEDİYE-İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU SÖZLEŞME

Kula Belediyesi bünyesinde kamu işçisi statüsünde çalışan 6 işçi için Belediye-İş Sendikası ile toplu sözleşme imzaladı.

Kula Belediye Başkanlığı makamındaki imza törenine, Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ile Belediye Başkanı Hüseyin Tosun katıldı. 6 İşci adına toplu iş sözleşmesi için masaya oturan Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin yaptığı açıklamada Belediye-İş Sendikası ile Belediye arasında devam eden toplu iş sözleşmesinin mutlulukla sonuçlandığını herkes için hayırlı olmasını diledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı açıklamada, “İşçilerimizin olduğu kadar belediyemizin de menfaatlerini göz ardı etmiyoruz. Çünkü belediyemiz varsa hizmetler de var. Bu imza töreni ile Belediyemiz daimi işçilerinin ücretlerini belirleyen sözleşmeyi imzaladık. Hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

11.6.2019