Kula Meslek Yüksekokulu, 17. Mezunlarını Verdi

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu 17. dönem mezuniyet törenine katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar, öğrencilerin en mutlu günlerine ortak oldu.

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu 17. Dönem mezuniyet törenine, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanvekili Adnan Sarı, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Yardımıcısı Mustafa Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sedat Çoşkun, öğretim görevlileri, veliler ve mezuniyet heyecanı taşıyan öğrenciler katıldı. Hayır sever iş adamı Hüseyin Akhan’ın hayırları ile yaptırılan Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet töreninde,  17. dönem birincisi Cemile Yıldırım, başarısı belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar’ın, dönem ikincisi Halil Allı, başarı belgesini Kaymakam Kemal Duru'nun ve dönem üçünsüsü Derya Çakal ise başarı belgesini Kula Belediye Başkanvekili Adnan Sarı’nın elinden aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

13.6.2019