Yaz Okulları’na Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Kula Belediyesi tarafından 9 farklı spor branşında düzenlenecek yaz okullarının kayıtları devam ediyor.

Kula Belediyesi Çözüz Merkezi’ne yaz okulları için başvuruya gelen vatandaşları ağırlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmesi ve kişisel gelişimlerine destek olmak için kursların büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Tosun, "Kula Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz aylarında kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, sağlıklı sosyal alanlarda kaliteli eğitim almalarını ve spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçladığımız Yaz Spor Okulumuzun kayıtları başladı. Voleybol, Futbol, Basketbol, Jimnastik, Atletizm, Güreş, Masa Tenisi ve Badminton spor branşlarının yanı sıra, Türkçe, Matematik ve İngilizce derslerimiz de verilecek. Bunların yanında öğrencilerimizin Satranç ve Mangala gibi zeka oyunları ile Gezi Piknik, Mahalli Oyunlar, Kitap Okuma, Eğlenceli Bilim, Sinema, Sağlıklı Yaşam etkinliği ve Jeopark ve Turizm etkinlikleri ile sosyal zaman kavramlarına farklı bir boyut getireceğiz. İnşallah, açtığımız kurslar öğrencilerimizin kişisel gelişimlerinde etkili, öz güveni yüksek sporcu ahlakına sahip, vatanına yararlı birey olma bilinci ile yetişecekler. Bizler, gelecek nesillerimizin, geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri amacıyla açtığımız spor okulumuza tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

17.6.2019