Kula Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı

Kula Belediyesi’nin öğrencilere spor sevgisi aşılamak, yetenekli gençleri geliştirmek ve teknoloji bağımlılığının önüne geçmek için her yıl gerçekleştirdiği Yaz Spor okulları öğrencilere eğitim vermeye başladı.

Kula Belediyesi’nin okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencileri spora teşvik etmek için gerçekleştirdiği Yaz Spor okulları eğitimlerine başladı. Öğrencilere sporu sevdirmeyi, bilgisayar ve telefon bağımlılığının önüne geçmeyi hedefleyen Kula Belediyesi, 6-15 yaş arası çocuklara yaz tatili döneminde eğitim verecek. Temel eğitim dersleri Matematik, Tükçe, İngilizce’den futbola, satrançtan badmintona, voleyboldan basketbola kadar 9 farklı branşta düzenlenecek kurslarda öğrenciler hem verimli bir yaz tatili geçirecek hem de sportif yeteneklerini güçlendirecek.

25.6.2019