KULALI PEHLİVANLAR, KIRKPINAR'A UĞURLANDI

658. Geleneksel Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katılacak Jeopark Kula Belediyespor güreş takımı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti.

Jeopark Kula Belediyespor Güreş Takımı, 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine bu yıl 18 güreşçiyle katılacak. Kırkpınar yolculuğu öncesinde güreş takımını ağırlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, güreş takımına olan inançlarının tam olduğu dile getirerek “Bu yıl 658. gerçekleştirilecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine büyük bir ciddiyetle hazırlanan güreş takımımıza Edirne’de başarılar diliyorum. Ata sporumuz güreşe gönül veren güreşçilerimizin, Kırkpınar’da Kula’yı en iyi şekilde temsil edeceğinden kuşkum yok. Takımımız ve teknik ekibe iyi yolculuklar ve başarılar diliyorum” dedi.

3.7.2019