Başkan Tosun, Muhtarlarla Buluştu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 31 Mart yerel seçimleri ardından mahalle muhtarları ile bir tanışma toplantısı düzenledi. Başkan  Tosun, göreve seçilen muhtarları tebrik etti, yeni dönem için hedeflerini dile getirdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın kırsal ve merkez 60 mahalle muhtarı ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantı, Kula Belediyesi ek hizmet binası konferans salonunda gerçekleşti. Başkan Tosun, göreve seçilen muhtarları tebrik ederken yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Toplantıda muhtarlar kendilerini tanıttı. Manisa Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis Üyeleri, birim amirlerinin de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Tosun ; "Mahallelerimizin sorumlusu muhtarlarımız ve bu sorumluluğu mahalleler ile beraber üzerinde taşıyan bir belediye başkanı olarak 5 yılı verimli bir şekilde çalışmanın gayretinde olacağız. Geçtiğimiz 5 yılda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdik, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.  Önümüzdeki 5 yıl için vatandaşlarımız mahallerinizi sizlere, bu ilçenin hizmet yükünü de bizlere emanet etti. Bu emanete, hep birlikte ele ele vererek sahip çıkacağız. Birlikte çalışacak, güzel ilçemize ve 60 mahallemize daha da değer katacağız” dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un konuşmasından sonra söz alan muhtarlar, taleplerini dile getirerek tanışma  ve bilgilendirme toplantısı için Başkan Tosun’a teşekkür ettiler.

4.7.2019