VALİ DENİZ, KULA'YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Manisa Valisi Ahmet Deniz, ilçe ziyaretleri kapsamında Kula’da temaslarda bulundu. Kula’daki yatırım ve projeleri inceleyen Vali Deniz, Kula’nın tarihi ve doğal güzelliklerini bol bol fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, ilçe ziyaretleri kapsamında geldiği Kula’da, Kaymakam Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve diğer ilçe daire amirleri tarafından Gökçeören Kavşağı’nda karşılandı. Vali Güvençer daha sonra Emre Mahallesi’nde bulunan Carullah Bin Süleyman Camii, Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbeleri’ni ziyaret etti.  Türbe ziyaretinin ardından Gökçeören Mahallesi’ne de uğrayan Vali Deniz, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı’nda İncelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kaymakam Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve İl ve İlçe daire amirleriyle birlikte 75 yataklı Kula Yeni Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan Vali Deniz, hastanenin bir an önce tamamlanarak vatandaşların hizmetine girmesi gerektiğini söyledi. Vali Deniz'in yeni hastane inşaatı ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Onur Kahya ve Devlet Hastanesi Müdürü Ali Akarsu da hazır bulundu.

Kula’nın Güzelliklerini Fotoğrafla Ölümsüzleştirdi
Fotoğraf tutkunluğuyla bilinen Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kula ziyaretinde Kula’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gezerek inceleme fırsatı buldu. Vali Deniz, Kula Jeopark Alanı ve Peri Bacaları, Sarnıç Bazalt Sütünları, Emir Kaplıcaları’nı karış karış gezerek incelemelerde bulundu. İnceleme gezilerinde fotoğraf makinesini de kullanan Vali Deniz, Kula’da karşılaştığı güzel manzaraları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. Kula’nın Manisa ve ülke turizmi açısından büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, “Kula hakikaten çok özel, ata yadigarı bir ilçe. Bu tarihi ilçeyi Türkiye'de yaşayan herkesin hatta tüm dünya halkının görmesi lazım. Bunun için bizler de elimizden gayreti göstereceğiz” dedi.

Kula ziyaretinde son olarak Kula Maden Suyu Fabrikası’nı da ziyaret ederek İşletme Sahiplerinden bilgi alan Vali Deniz, işletmeyi gezerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

12.7.2019