KULALI GAZİ EBEDİYETE UĞURLANDI

Kula İlçesinde bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Kulalı Kıbrıs gazisi Fahrettin Kandırmış, son yolculuğuna uğurlandı.

Kulalı Kıbrıs Gazisi Fahrettin Kandırmış, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.  Kıbrıs Barış Harekatı'nda tankçı çavuş olarak vatani görevini yapan ve aynı zamanda  Kula ilçesi Pabuşlu Mahallesi'nin 2009-19 yılları arası 10 yıl süreyle Muhtarlığını yapan Kıbrıs gazisi Fahrettin Kandırmış'ın cenazesi için bugün öğle vakti Kula Kurşunlu Camisi'nde askeri tören düzenlendi. Törene Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürsel Aydın, Kula İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası merhum Kıbrıs Gazisi Fahrettin Kandırmış'ın cenazesi, defin işlemleri için Kula İlçesi Pabuçlu Mahalle Mezarlığı'na götürüldü.

30.7.2019