JEOPARK FUTBOL TURNUVASINDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

4. Geleneksel Jeopark futbol turnuvası 4 Ağustos Pazar Günü oynanacak final heyecanıyla son bulacak. Belediyespor ile Narıncaspor arasında oynan yarı final maçını 2-1 kazanan Belediyespor, Balıbeyspor’dan sonra finale adını yazdıran ikinci takım oldu.

Kula Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Jeopark Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları sona erdi. Belediyespor ile Narıncaspor’un karşılaştığı yarı finalin son maçında rakibini 2-1 mağlup eden Belediyespor finale yükselmeyi başardı. Jeopark Sentetik Çim Saha’da oynanan seyir keyfi yükseksek yarı final maçını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis Üyeleri ve birçok futbol sever tribünden izledi. 2-1 Belediyespor’un üstünlüğüyle sona eren maçta seyircilerin coşkusu renkli anlar yaştı. Yarı final müsabakaları sonucunda final oynamaya hak kazanan Balıbeyspor ile Belediyespor 4 Ağustos Pazar günü saat; 18:30’da karşı karşıya gelecek. Final karşılaşması öncesi değerlendirmede bulanan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “4. Geleneksel Jeopark Futbol turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor. Finale kalan Balıbey ve Belediye Fen İşleri takımlarını da tebrik ediyorum. Hak eden kazansın. Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz bu turnuvayı heyecan içinde takip eden futbolseverlere dostluk ve kardeşlik için, sahada top oynayan sporcularımıza da gösterdikleri bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

2.8.2019