KULA KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÖN TALEP ALIMI BAŞLADI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula’ya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için müjdeyi verdi.

Kula Deri İhtisas ve Karma OSB  ön talep toplamayı başladı. Akgün Mah. Musluk Mevkii (Eski Selendi Yolu Üzerinde) bulunan Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi 2020 yılın başında altyapı çalışmalarını tamamlanarak üretime geçmesi planlanıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunarak Kulalılara ve yatırımcılara müjdeyi veren Başkan Tosun sosyal medya hesabındaki açıklamada, “Kula’da yıllardan bu yana büyük bir eksiklik olan Organize Sanayi Bölgesi için adım adım sona yaklaşıyoruz. Kula Deri İhtisas ve Karma OSB için hayırlısıyla ön talep toplamaya başlıyoruz. Akgün Mahallesi Musluk Mevkii (Eski Selendi Yolu Üzerinde) bulunan Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi 2020 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Belediyemiz işbirliği ile alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. 31 Mart Seçimleri öncesinde Kula’ya ne söz verdiysek, inşallah yapacağız. Bu konuda katkı ve girişimlerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Manisa Valimiz Sayın Ahmet Deniz’e, Kaymakamımız Kemal Duru’ya, değerli müteşebbis heyet Başkanı ve üyelerine ilgi ve emeklerinden dolayı gerek şahsım gerekse tüm Kula adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Organize Sanayi Bölgemize yatırım yapmayı planlayan işletmelerin/firmaların ön talep başvurularını Kula Deri İhtisas ve Karma OSB Müdürlüğü’ne yapmaları gerekmektedir. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Kula Deri İhtisas ve Karma OSB  ön talep toplamayı başladı. Akgün Mah. Musluk Mevkii (Eski Selendi Yolu Üzerinde) bulunan Kula Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi 2020 yılın başında altyapı çalışmalarını tamamlanarak üretime geçmesi planlanıyor.  258 ha alan üzerine kurulan OSB mevcut 179 parsel bulunuyor.

KULA DERİ İHTİSAS OSB PARSEL DURUMU

Sanayi Bölgesi