Kula’yı, Ankara’da Başarıyla Temsil Ettiler

13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılarak Kula’yı başarıyla temsil eden Kula Belediyesi  Gençlik ve Spor Kulübü Badminton takımı, Ankara dönüşü Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti.

Ankara’da düzenlenen Türkiye 13 Yaş Altı Badminton Şampiyonasında Kula'yı  başarıyla temsil eden Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı, tek erkekler, tek bayanlar, erkek ve bayan miks, çift bayanlar kategorilerinde 700 sporcu arasından ilk 36 sporcu arasına girme başarısı gösterdi.  Yapılan müsabakalarda üstün başarı gösteren sporcular, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret ederek turnuva deneyimlerini paylaştı. Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Adnan Sarı’nın da bulunduğu ziyarette öğrenciler, turnuva hatırası olarak Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik imzalı masa saatini Başkan Hüseyin Tosun'a takdim etti.

29.8.2019