MECLİS ÜYEMİZ NEDİM GÜNER'İN ACI GÜNÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Güner'in annesi Nafiye Güner son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Güner'in hayatını kaybeden merhume annesi Nafiye Güner'in cenazesi, öğlen namazına müteakip Uşak Eşme İlçesine bağlı Çaykışla Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından Mahalle Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kilimci, Adnan Sarı, Mustafa Sümen, İsmail Canseven, Sait Sandallı, merhumenin yakınları katıldı. Başkan Tosun ve beraberindeki Meclis Üyeleri, cenaze törenin ardından Nedim Güner ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

13.9.2019