KULA BELEDİYESİ 2019 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kula Belediye Meclisi, 2019 yılının son toplantısını Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında gerçekleştirdi.

Kula Belediye Meclisi 2019 Yılı Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında yapıldı. Başkan Tosun yaptığı açılış konuşmasında, 2019 yılında Kula’nın geleceğini etkileyecek istihdam ve dev yatırım projelerinin müjdeleyicisi Organize Sanayi için büyük aşama kat ettiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Bugün 2019 yılının son meclis toplantısını yapıyoruz. 2020 yılının; ailelerimize, sevdiklerimize ve değerli vatandaşlarımıza birlik, beraberlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum. İlçemiz adına gerçekleştirdiğimiz proje ve hizmetlerin devamını 2020 yılında da hız katarak devam ettireceğiz ve devam eden yatırımları inşallah bitireceğiz” diyerek yeni yıl memleket için hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Tosun; “Evsel Katı Atık Bedeli Tarifeleri Üzerinde Titizlikle Çalışıyoruz”

3 Madde ve 1 ek gündem maddesi görüşülen toplantıda  İyi Parti'li meclis üyelerinin, "Evsel Katı Atık Bedeli Tarifeleri"ne ilişkin verdiği önerge yapılan oylamada gündeme alınmadı. Önergeye ilişikin açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Evsel Katı Atık Bedeli Tarifeleri” ile ilgili Kula Belediyesi’nin henüz üzerinde titizlikle araştırma ve çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek konunun 2020 Yılı Ocak Ayı Meclisi’nde gündeme geleceği gerekçesiyle  gündeme alınmasının uygun olmadığını belirtti.

Kula Belediye Meclisi’nde 4 gündem maddesinin karara bağlamasının ardından toplantıyı bitiren Başkan Tosun, tüm Meclis üyelerine ve vatandaşlara 2020’de aileleri ile sağlıklı ve huzurlu bir yıl diledi.

5.12.2019