BAKAN KASAPOĞLU, MANİSA HEYETİNİ AĞIRLADI

Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa heyetini bakanlıkta düzenlenen istişare toplantısında ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa heyetini Bakanlık’ta ağırladı. Ankara’da bakanlıkta gerçekleşen toplantıya, Manisa Valisi Ahmet Deniz, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Uğur Aydemir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve diğer Cumhur İttifakı İlçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve MHP İl Başkanı Ömer Baysal ile Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Yunus Öztürk katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında Bakanlıkta düzenlenen Manisa İstişare Toplantısında Manisa ve ilçelerinin talep ve beklentilerini dinleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

5.2.2020