ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ TÖRENLE ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Atatürk Anıtı önüne çelenk töreni yapıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kula’da yapılan resmi törenle Çanakkale Şehitleri anıldı. Yunus Emre Kent Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Mehmet Uçak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı. Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayan tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Tören daha sonra Şehitlik Abidesine geçilerek, okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftüsü Kamil Kırkız tarafından yapılan dua ile sona erdi.

18.3.2020