BAŞKAN TOSUN, MECLİS ÜYELERİYLE TELEKONFERANSTA BULUŞTU

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında Kula Belediye  Meclis Üyeleri ile Telekonferans toplantıda bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle meclis toplantılarının 3 ay süreyle ertelenmesinden dolayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye meclis üyeleriyle telekonferans sistemiyle görüştü. Başkan Tosun, telekonferans toplantıda ilçe genelinde yapılan hizmetler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında alınan kararları anında uyguladıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,; “Rabbim, inşallah içinde bulunduğumuz bu zor günlerden şehrimizi, ülkemizi ve tüm dünyayı en kısa süre içerisinde kurtarsın. Birbirimizden uzakta kaldığımız bu zor süreçte hizmetlerimiz elbette devam ediyor. Kula Belediyesi olarak ilçe genelinde yapılan hizmetler ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili sizlerle istişare etmek için böyle bir toplantı düzenledik. Bütün çabamız, toplum sağlığı içindir.  İnşallah en kısa zamanda sağlık içerisinde bir arada olmayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

30.4.2020