İZMİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAŞKAN TOSUN'A ZİYARET

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir dizi ziyaret ve çalışmalarda bulunmak için Kula İlçesine gelen İzmir Orman Bölge Müdür yardımcısı Mehmet Erol, beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

İzmir Orman Bölge Müdür yardımcısı Mehmet Erol,  Bölge Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Halit Isıyel, Demirci Orman İşletme Müdürü Faruk Yeşil, Kula Orman İşletme Müdürü Veli Kılıç ve Divlit Orman İşletme Müdürü Fatih Paksoy ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti. Kula’daki orman bölgelerinde yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan ziyarette Bölge müdür yardımcısı Mehmet Erol, Kula’da faaliyete geçirmeyi planladıkları çalışmalar ile ilgili de bilgi verdi.

3.6.2020