KULA BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Trafik kazasında yaşamını yitiren Kula Belediyesi personeli Hüseyin Gacar, bugün Hacıtufan Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından ebediyete uğurlandı.

Kula Belediyesi çalışanlarını ve Kula halkını derinden üzen elim olay, 23 Temmuz Perşembe sabahı yaşandı. Sabah saat  08.00 sıralarında Hacıtufan Mahallesi’ndeki ikamet ettiği evinden işe giden Hüseyin Gacar, İzmir-Ankara D300 Karayolu üzerinde Hisarkapı kavşağı yakınlarında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayayla çarpışarak orta refüje savruldu. Kazada yaralanan yayanın hayati tehlikesi olmazken Belediye personeli Hüseyin Gacar, çarpışmanın etkisiyle ağır yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinden yapılan Gacar, daha sonra ambulansla Kula Devlet Hastanesi’ne hemen ardından hayati tehlike kaydıyla Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüseyin Gacar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.
Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde iş makinası operatörü olarak görev yapan Hüseyin Gacar(50), geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda etti. Kaza sonucu hayata veda eden Gacar’ın Kula’nın Hacıtufan Mahallesi’nde düzenlenen cenazesine, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyeleri, Belediyede ki mesai arkadaşları, ailesi ve yakın akrabaları, Hacıtufan Mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Tosun: “ Kıymetli Bir Kardeşimizi, Kaybetmenin Üzüntüsü İçerisindeyiz”
Cenazede merhum Gacar’ın ailesine taziye dileklerini ileten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun “Kıymetli kardeşimiz, Hüseyin Gacar’ı, ebediyete uğurladığımız bu üzntülü günde hepimiz çok kederliyiz. Bizler de onun bir ailesiydik. Hüseyin Gacar kardeşimiz, gerek kişiliği, iş ahlakı ve yaptığı işi gereği Kula’nın tüm mahallerinde hizmet vermiş Kula halkı tarafından çok sevilen bir personelimizdi. Rabbim, hepimize hayırlı bir ömür ve imanlı bir ölüm nasip etsin. Allah taksiratını affetsin, ona haklarımız sonuna kadar helal olsun. Bizler de bundan sonra onun emanetine sonuna kadar sahip çıkmaya söz veriyoruz. Ailesi ailemizdir. Ruhu şad olsun” dedi.

24.7.2020