AYASOFYA'NIN YENİDEN İBADETE AÇILMASI KULA'DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ayasofya-İ Kebir Camii'nin 86 yıl aradan sonra yeniden ibadete açılması dolayısıyla Kula Belediyesi olarak vatandaşlara şerbet ikramında bulunduklarını belirtti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Merkez Kurşunlu Caii'nde kılınan Cuma namazı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Ülke olarak tarihi bir gün yaşıyoruz. Ayasofya-İ Kebir Camii'nin 86 yıl aradan sonra yeniden ibadete açılması kararı Kula'da da sevinçle karşılıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Cuma namazının ardından Kurşunlu Camisi önünde Kula Belediyesi İkram Çeşmesi'ndan vatandaşlara şerbet dağıtıldı.

24.7.2020