KURBAN PAZARINA İNCELEME

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Kula Belediyesi Hayvan Pazarında kurulan kurban pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kurban pazarını gezerek alanda bir süre incelemelerde bulunan Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, pazar esnafıyla bir süre sohbet ederek pazarın durumu ve satışlar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Pazar ziyareti ve incelemeleri sırasında müşteri ve alıcı arasındaki kurbanlık pazarlıklarında maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik konusunda sık sık uyarılarda bulunan Kaymakam Duru, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından hazırlanan, uyulması gereken kuralların yer aldığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinin vatandaşlarımız tarafından eksiksiz olarak uygulanması noktasında hassasiyet beklediklerini belirtti.

Ziyaret ve incelemeleri sırasında İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bilgin Sarısu, Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal ve Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu’dan kurban pazarının işleyişine dair bilgiler alan bilgi alan Kaymakam Duru ve Başkan Tosun, kurban pazarı esnafına hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulunarak, esnafın kurban bayramını tebrik etti.

30.7.2020