BAŞKAN TOSUN, PAZARYERİ DENETİMİNE KATILDI

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgın tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından tüm ülke geneli yapılan Covid-19 denetimleri kapsamında Kula ilçesinde esnaflarda ve ilçede haftada bir kez kurulan pazarda geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

Esnafların ve ilçe pazarının denetimine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Güldane Kaçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu katıldı. Salgın sürecinde genel kurallara uyulmasının kendilerinin ve halk sağlığı için önemini vurgulayan denetleme ekipleri, cezai müeyyideler hakkında bilgilendirmeler yaparak, kurallara uyan esnaflara teşekkür ettiler. Denetim heyeti, Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından her hafta sosyal mesafe kuralları içerisinde mesafeli tezgah açımı, maske, eldiven ve dezenfekte kullanımı gibi sahada yapılan çalışmaları da yerinde incelediler.

24.8.2020