YOL BAKIM ve ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinde kırsal mahalle yollarında başlattığı asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kula Belediye Başkan Vekili Nedim Güner ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula İlçe Koordinatörü Faik Şentürk, Yeniköy, Dereköy ve Hacıtufan  mahallerinin bağlantı yollarında süren çalışmalarını yerinde inceleyerek asfalt ekiplerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesine bağlı Yeniköy Aydınlar bağlısında 1 kilometrelik sathi kaplama, Dereköy Mahallesi ile Kalınharman Mahalleri arasında yol sıkılaştırma, malzemeli bakım çalışmaları ve Hacıtufan Mahallesi yol güzergahında yol bakım çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Nedim Güner ve İlçe Koordinatörü Şentürk, Mahalle Muhtarlarıyla görüşerek taleplerini dinledi.

Muhtarlardan Teşekkür

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan Yeniköy, Dereköy, Kalınharman ve Hacıtufan mahalle muhtarları, hem yolları hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

27.8.2020