BÜYÜK ZAFERİN 98. YILI KULA'DA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kula’da da düzenlenen törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısı ile Kula’da kutlama programı düzenlendi. Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde başlayan törene, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Nurettin Yarımçam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Gaziler, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayan tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Çelenk sunma töreni,  İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Nurettin Yarımçam, Kula Kaymakamı Kemal Duru’nun günün anlam ve önemini belirten hitapları ile son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Şehitliği’ni ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı için can veren tüm şehitleri dualarla andı.

30.8.2020