KULA BELEDİYESİ, YENİ BİR GREYDER ALDI

Kula Belediyesi, yol yapım hizmetleri için yeni bir greyder aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibe ve kredi desteği ile Kula Belediyesi, mevcut araç filosuna yeni bir greyder ekledi.

Kula Belediye Meclisinin, temmuz ayı toplantısında, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet greyder ve 1 adet dozer satın alınması kararı doğrultusunda, Devlet Malzeme Ofisinden 1 adet greyder satın alındı. Kula Belediyesi’nin araç filosuna kazandırılan 1 adet greyder, ilçenin kent meydanında kısa bir süre sergilendikten sonra Gökçeören Mahallesi’nden başlamak üzere vatandaşın hizmetinde olacak.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Kula’mıza daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için çalışıyor, araç filomuzu güçlendiriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için Belediye bünyemize kazandırdığımız 1 adet Greyder ilçemize hayırlı olsun.  Bu iş makinamızın ilçemize kazandırılmasında katkısı ve desteği olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet M. Kasapoğlu’na şükranlarımı sunuyorum " dedi.

10.9.2020