BAŞKAN TOSUN'DAN KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA ÇAĞRI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Türk Kızılayı'nın " Sensiz Olmaz" sloganıyla başlattığı kan bağışı kapmanyasına destek için çağrıda bulundu.

Türk Kızılayı Manisa Şubesi tarafından başlatılan Manisa Valiliği tarafından desteklenen “Sensiz Olmaz” kampanyası Manisa ve ilçelerinde hayata geçirilmeye başlıyor. Kan stoklarının arttırılması ve acil kan ihtiyacının karşılanması amacıyla “Sensiz Olmaz Kampanyası’’ hakkında bilgi vermek için Kızılay Derneği Kula Şubesi Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti. Kızılay Derneği Kula Şubesi Başkanı Mustafa Sepet ve yönetim kurulu üyesi İrfan Şahin’den kampanya hakkında bilgi alan Başkan Tosun Kulalı vatandaşlara kan bağışı kampanyasına destek çağrısında bulundu. Kan Bağışı Kampanyası, Kula İlçesinde 19 Ekim 2020 Pazartesi günü saat: 10.30 ile 18.00 arasında Kula Belediye Binası önünde kurulacak Kızılay Kan Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Başkan Tosun; “ Sensiz Olmaz Kula”
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula Belediyesi olarak, Türk Kızılayı Manisa Şubesi’nin başlattığı " Sensiz Olmaz" sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasını destekliyoruz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan covid-19 salgını nedeniyle kan bağışı ve kan temini her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. Tüm hemşehrilerimizi, 19 Ekim Pazartesi günü 10.30-18.00 saatleri arasında Belediye binamız önünde yapılacak kan bağış kampanyasına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

14.10.2020