BAŞKAN TOSUN'UN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yayımladığı Mevlid Kandili mesajında; “Tüm İslam alemine ve Kulalı hemşerilerimize bu mübarek gün vesilesiyle sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bugün Alemlere rahmet olarak gönderilen İslam peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V)’in mevlidi şerifini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Peygamber Efendimizin dünyaya geldiği Mevlid Kandili, karanlık gecelerimizi aydınlığa dönüştüren, manevî bereketi ile de daralan gönüllerimizi aydınlatan, ayını zamanda zihinlerimizi berraklaştıran bir gecedir. Mevlid Kandili’ni idrak ettiğimiz bu mübarek gecenin aynı zamanda onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla yerine getirebilmemiz duasıyla tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; başta Kulalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandil’ini tebrik ediyorum” dedi.

27.10.2020