CUMHURİYET BARAMI, ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kula’da çelenk sunma töreni  ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri, Kula Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Saat 13.00'de başlayan çelenk sunma programında, Kula Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenk sunumunun ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız söylendi. Atatürk anıtında, Covid (19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen tören, İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu. Kutlama programına, Kula Kaymakam Kemal Duru, Kula Belediye Başkan Vekili Mustafa Sümen, Kula İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mehmet Uçak, Kula İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, siyasi partilerin ilçe Başkanları, kamu kurum amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gaziler ve öğrenciler katıldı.

28.10.2020