BAŞKAN TOSUN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhuriyetin 97. yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti: " Tarihinden ders alan, milli ve manevi değerlerle yetişen gençlerimizin inancı ve çalışkanlığıyla ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacağına inancımız sonsuzdur. Unutmayalım ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe devletimizi bölmek ve milletimizin arasına nifak sokmak isteyen güçlerin hain emelleri boşa çıkacak Türkiye Cumhuriyeti hedefleri doğrultusunda büyümeye devam edecektir. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha saygıyla anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı  kutluyorum."

28.10.2020