BAŞKAN TOSUN'DAN KULA MADEN SUYU FABRİKASINA ZİYARET

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Maden Suyu Fabrikası’nı ziyaret ederek Fabrika sahibi Şinasi Zabunoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 1972 yılında Ege Bölgesi’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen ilk maden suyu fabrikası olma özelliğini taşıyan  Kula Maden Suyu Fabrikası’nı ziyaret etti. Kulalı girişimci Ali Zabunoğlu tarafından 48 yıl önce kurulan ve günümüze kadar faaliyetlerini kapasitesini arttırarak sürdüren Kula Maden Suyu Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Başkan Tosun’a, Kula Maden Suyu’nun üçüncü kuşak temsilcisi fabrika sahibi Şinasi Zabunoğlu ve yetkililer eşlik etti. işletme hakkında bilgi alan Başkan Tosun, işletmeyi gezerek Firma sahibi Şinasi Zabunoğlu’na ülke ve bölge ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

26.11.2020