ŞERİTLİ'NİN YOLLARI AÇILIYOR

Şeritli Mahallesi’nde arazi yolları açma çalışmaları kapsamında Şeritli’yi Kula2ya bağlayan 3 kilometrelik alternatif yolda bakım onarım çalışması sürüyor. Kula Belediye başkanı Hüseyin Tosun, arazide süren çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa’nın Kula İlçesi Şeritli Mahallesi’ni Kula ilçe merkezine bağlayan 3 kilemetrelik arazi yolunda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.  Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Şeritli’de devam eden yol bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek , "Şeritli Mahallemizde hisarkapı mevkiinden Şeritli'yi Kula'ya bağlanan 3 kilometrelik daha önceden eski pazar yolu olarak kullanılan alternatif yolda genişletme, bakım onarım çalışmalarımız sürüyor. Diğer mahallelerimizde de arazi yolu bakım onarım, genişletme işlemlerimiz sürecektir. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

26.11.2020