TBB'DEN KULA BELEDİYESİNE 30 TONLUK EKSKAVATÖR HİBE EDİLDİ

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Kula Belediyesine 1.5 Milyon Türk Lirası değerinde ekskavatör hibe edildi.

Kula Belediyesi, iş makinesi parkına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Belediyeler Birliği(TBB), Kula Belediyesine 30 tonluk paletli Ekskavatör hibe etti. Kula Belediyesi binası önüne getirilen yerli marka ekskavatör ilçenin kent meydanında sergiye çıktı. Kula’nın 60 mahallesine hizmet verecek olan yeni iş makinesi için anahtar teslim töreni yapıldı. Törene, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Nedim Güner, Nejat Gülmez, İsmail Canseven, Mustafa Sümen, Murat Yanbolu, Sait Sandallı, Yakup Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Özgül Yuca ve görevli personeller katıldı. Başkan Tosun, burada yaptığı konuşmada, cuma günü mübarek bir günde hayırlı bir iş yapmak istediklerini belirterek, “İş makinesi parkurumuzu güçlendirmek amacıyla yaptığımız yatırımların yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kulamıza hibe olarak verilen 30 tonluk kırıcı ekskavatörümüzü teslim aldık.  Kula, son dönemde gerek hükümetimizin yatırımları gerekse yerelde Belediye olarak yaptığımız proje ve çalışmalarla kalkınan ve büyüyen bir ilçe oldu. Ciddi manada gayret gösterdiğimiz Kula Organize Sanayi bölgesi altyapı çalışmalarına inşallah bu kırıcı ekskavatör ve iş makinelerimizle başlayacağız. Diğer yandan mahallelerimizin altyapı ve üstyapı çalışmalarında artık kiralama yöntemini bırakarak kendi imkanlarımızla hizmet vermeye başlayacağız. Bu sayede tasarruf etmenin yanında zaman ve enerji tasarrufunda da bulunmuş olacağız ifadesini kullandı.

Başkan Tosun, 30 tonluk ekskavatörün hibesinde emeği geçen başta Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere aslen Kulalı olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

27.11.2020