ŞIHLI'YA 5 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞ

Kula ilçesine bağlı Şıhlı Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı  kanalizasyon hattı döşemesi tamamlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 5 bin metrekare kilit parke taş döşemesi yapılacak mahallede incelemede bulundu.

Kula ilçesine bağlı Şıhlı Mahallesinde kanalizasyon sıkıntısını gidermek için harekete geçen MASKİ, 800 metrelik kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir üst yapıya kavuşacak Şıhlı’da toplamda 5 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmaları başladı.  Çalışmaların devam ettiği Şıhlı’yı ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da, yerinde incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi. Altyapısı yenilenen mahalle halkı sağlıklı ve yeterli altyapı sistemi kullanmaya başladıklarından dolayı yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi.

Başkan Tosun, “Kula’da Değişim ve Dönüşüm Devam Edecek”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Şıhlı’da vatandaşlara yaptığı açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ Genel Müdürlüğümüz işbirliğinde  Kula’nın 60 mahallesinde değişim ve dönüşüm devam ediyor. 2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu yana durmadan, yorulmadan vatandaşımıza hizmet götürmek için çalışıyoruz. Kula’nın 60 mahallesi var, hepsine ulaşmaya sorunları anında çözmeye gücümüz yettiğince gayret ediyoruz. 2014 bu yana 47 mahallemizde alt ve üstyapı yenilendi. Geriye kalan yaklaşık 10 mahallemiz kaldı bunların bir kısmı dağınık veya az sayıda yapılaşma mevcut, buraların da alt ve üst yapısını en kısa sürede yenileyeceğiz.  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1.12.2020