HACITUFAN'IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ işbirliğiyle, Kula ilçesi Hacıtufan Mahallesinde 9 kilometrelik altyapı çalışmasının ardından 35 bin metrekarelik kilit parke taş döşemesiyle şehir havasına büründü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi Kula’nın Hacıtufan Mahallesinde altyapı ve kilit parke döşemesini tamamlandı. Mahallede ilk olarak 5 kilometre içme suyu, 4 kilometre de kanalizasyon hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının ardından 35 bin metrekarelik üstyapı işine de başlandı. Hem altyapısı hem de üstyapısı baştan aşağı yenilenen Hacıtufan’da , kilit parke taş döşenen yolları ile modern bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir KoordinatörüFaik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Halil Gacar, MASKİ İlçe Şefi Tuba Ural, Mahalle Muhtarı Yahya Dokuzlu ile yerinde incelediler.

“Hizmetlerden Memnunuz”
Hacıtufan’da yapılan çalışmaları değerlendiren Mahalle Muhtarı Yahya Dokuzlu, “Hacıtufan Mahallemiz, yapılan çalışmalarla sağlıklı ve modern bir yapıya kavuştu. Kilit parke taşı ile sokaklardaki çalışmalarımız, tamamlandı ve mahallemiz, adeta şehir görünümü kazandı. Bizler yapılan hizmetlerden memnunuz. Cengiz Ergün Başkanımızdan ve Hüseyin Tosun Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Hemşehrilerimize Hayırlı Olsun"
Hacıtufan’a Cuma ziyareti gerçekleştiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Hacıtufan’a yapılan çalışmaları şu şekilde değerlendirdi; “Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ Genel Müdürlüğümüz işbirliğinde Hacıtufan’a güzel bir çalışma yapıldı. Biz vatandaşımıza hizmet etmeye talibiz ve bu yönde çalışıyoruz. Bu kapsamda Hacıtufan mahallemiz modern bir görünüme kavuştu. Kula’da yaptığımız hizmetlerde bize destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

12.3.2021