ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ, ZAFERİN 106. YILINDA KULA'DA ANILDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla Kula’da anma töreni düzenlendi. Şehitlik anıtına çelenk konulduğu programda, İlçe Şehitliği ziyaret edildi, dualar okundu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla, Kula’da anma töreni düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törene, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Cumhuriyet Savcısı Ali Erdem, Kula Belediye Başkanvekili Nejat Gülmez, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Nurettin Yarımçam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayan tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Atatürk Anıtı’ndaki programından ardından Şehitlik Abidesine geçilerek, okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftüsü Kamil Kırkız tarafından yapılan dualar edildi. Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde salon programıyla devam edilen anma törenlerinde Yunus Emre Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından şiirler okunup çeşitli gösteriler sunuldu.

18.3.2021