BAŞKAN TOSUN'UN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Anneliğe dair çok şey söylenir. Bizim kültürümüz, inancımız anneliğe çok özel bir yer veriyor. Öyle ki annelerimiz, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(SAV)’in ‘Cennet, annelerin ayaklarının altındadır’ hadis-i şeriflerine mazhar olmuştur.  Anne sevgisi, Annelik hakkı elbette bir günde hakkı ödenebilecek bir duygu değil Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutluluğu, hem evlatlarının hem de toplumun mutluluğudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dileğimiz bütün annelerimizin mutluluğudur.

Ben öncelikle, bu günde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum. Evladını kaybetmiş bütün ıstıraplı ana yüreklerine sabırlar diliyorum. Bu yılda malumunuz geçtiğimiz yıl da olduğu gibi koronavirüs salgını nedeniyle birçok anne evlatlarından, evlatlar da annelerinden uzakta anneler gününü kutluyor. İnşallah en kısa zamanda bu süreci atlatarak böyle güzel ve anlamları günleri bir arada kutlarız.

Bu duygu ve düşüncelerle, ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum".

9.5.2021