BAŞKAN TOSUN'UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Bir ay boyunca Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle dolup taştıktan sonra bayram günlerine hamd olsun kavuşmuş bulunuyoruz.

İdrak ettiğimiz bu Ramazan Bayramı, inşallah ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen salgınının sona ermesine, dünya üzerinde zulüm altında bulunan kardeşlerimizin kurtuluşuna; tüm insanlığın huzur ve güven, sağlık içinde geleceğe umutla bakmasına vesile olur.

Hem ülkemizi hem de dünyanın genelini tesirine alan salgınla mücadele edebilmek için biraz daha zamana ihtiyaç duymakla birlikte, bu bayramda da sosyal mesafeleri korumak gönülden kucaklaşmak durumundayız.

Kazanımlarımızı heba etmeden, muhtemel risklere izin vermeden daha pek çok mutlu, huzurlu, sağlıklı, sıhhat dolu günlere birlik ve beraberlikle kavuşacağımıza inanıyorum.

Ramazan ayında tam kapanma tedbirleri altında milletçe gösterdiğimiz fedakarlık, sabır ve özveri inşallah bizleri sağlıklı, huzurlu ve birlik ve dirliğimizin bol olduğu günlere çıkaracaktır.

Gönül isterdi ki, büyüklerimiz ziyaret edilsin, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin.

Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanımızı  bir diğer bayramda bir arada yaşayabilmek için ertelemek durumundayız.

Geceye sabredene gündüzü bahşeden, hikmetinden ve rahmetinden sual olunamayacak Yüce Rabbimizin izniyle, bilimin çareleri, sabrın nimetleriyle, duanın gücüyle nice bela ve felaketleri atlattığımız gibi bu salgını da yeneceğimiz asla unutmamalıyız.

İnşallah bu mübarek günler hürmetine ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da, Filistin’de akan gözyaşları sona erer. Filistin, Kudüs, Gazze, Mescidi Aksa asla yalnız ve sahipsiz değildir. Millet olarak her zaman kardeşlerimizin yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu vesile ile Filistin’de dökülen kanın ve gözyaşının bir daha yaşanmaması diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sosyal mesafelere sığmayacak büyüklükteki manevi kucaklaşmalarımızla karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın nice güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum.

Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum".

12.5.2021