KULA'DA ŞEHİTLİĞE VE ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Manisa'nın Kula İlçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle şehitlik ve şehit aileleri ziyaret edildi.

Kula Kaymakam Vekili, Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Nurettin Yarımçam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran ve SYDV Müdürü İsmail Danaç, ilçe şehitliğini ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Kula Kaymakam V. Ali Yıldırım, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve beraberindekiler şehit mezarlarında dua etti. Daha sonra Şehit Yaşar Öz'ün Kula'da ikmaet eden ailesi ile Şehit Adem Güre'nin Kavacık mahallesinde ikamet eden ailelerini ziyaret eden protokol, şehit aileleriyle bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Şehit ailelerini ziyaretin ardından Kula İtfaiye Amirliği'ni de ziyaret eden Kaymakam Vekili Yıldırım ve Belediye Başkanı Tosun, İtfaiye personeliyle bayramlaştı.

13.5.2021