BAKAN KASAPOĞLU, KULA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa’nın Kula ilçesinde gençlik ve sporla ilgili yatırımları inceledi.

İzmir’de katıldığı programların ardından Ankara’ya kara yoluyla dönen Bakan Kasapoğlu, memleketi Kula’da mola vererek hemşerileriyle buluştu. Kula 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda vatandaşları selamlayan Bakan Kasapoğlu, kısa süre önce inşası tamamlanan Kula Gençlik Merkezi ve restorasyonu devam eden Hüseyin Sencer Pratik Sanat Okulunu ziyaret etti.
Bakanlık tarafından ilçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi alan Kasapoğlu’na Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok ve beraberindeki protokol üyeleri eşlik etti. Çocuklara top ve kitap armağan eden Kulalı Bakan, daha sonra Kula Ülkü Ocaklarını ve Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

6.7.2021