Başkan Tosun’un Kurban Bayramı Mesajı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Tüm İslam Alemini kaynaştıran ve bütünleştiren, sosyal huzurumuzu pekiştiren, manevi değerlerin adeta doruğa ulaştığı bayramlarımız, insanlarımızın dargınlıklara son verdiği, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Bireysel sevinçlerin toplumsal mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok paylaşmak ve daha çok kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bizlere düşen görev; toplumun her kesimiyle bayramı gerçek manada değerlendirebilmek; hep birlikte birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte ve üzüntüde, varlıkta ve yoklukta bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili Kulalı hemşehrilerimin olmak üzere, aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum." diye konuştu.

19.7.2021