5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi

05 Haziran 2024 12:00 Kula Belediyesi 76

Kula Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Gökay, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Rafet Üçelli İlkokulu’nun düzenlediği programa katıldı.

Program, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin turizme kazandırdığı ve Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO tescilli Kula-Salihli Jeoparkı Ziyaretçi Karşılama Merkezi’nde gerçekleşti. İnşa süreci tamamlanan merkezde ilk kez bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte, öğrenciler çevre ve doğa ile ilgili gösteriler yaparak Dünya Çevre Günü’nün önemine dikkat çektiler. Başkan Vekilimiz Mustafa Gökay, çevre bilincinin küçük yaşlarda kazandırılmasının önemini vurguladı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Jeopark Ziyaretçi Karşılama Merkezi’nin çevre eğitimi ve farkındalık oluşturmasındaki rolünü de vurgulayan Başkan Vekilimiz Mustafa Gökay, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Kula Belediyesi olarak çevre dostu projelere destek vermeye ve doğayı koruma bilincini yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.

• Etiketler