BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE, KULA HALK EKMEK DAMGA VURDU

Başkan Tosun'un, Kula Halk Ekmeği Büyükşehir Meclisine Tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü Mehmet Güzgülü başkanlığında yapıldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, gündem öncesi mecliste Manisa'da ilk defa üretim ve tanzim satışa başlanan Kula Halk Ekmekle ilgili bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda 58 madde görüşülerek, karara bağlandı. Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine ve toplantıya katılanlara Kula Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında üretim ve tanzim satışına başlanan Kula Halk Ekmeği ikram edildi. Başkanvekili Güzgülü, açılış ve yoklamaya geçmeden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a  Halk Ekmek ile ilgili söz verdi. Başkan Tosun, Manisa genelinde il Halk Ekmek uygulamasını Kula Belediyesi olarak başlattıklarını, halkın temel gıda maddesi olan ekmeğe ekonomik şekilde ulaşmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Prestij Caddeler, Kula Belediyesi’ne Devredildi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 2016 yılında Kula ilçesine kazandırılan ve Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan Tabduk Emre Caddesi, Yunus Emre Caddesi ve Şehitler Caddesi ilgili de gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bu Prestij Caddelerin sorumluluk ve yükümlüğünün Kula Belediyesi’ne devri oybirliğiyle kabul edildi.

13.10.2021