32 DAİRELİ Yanık Ülke Konutları Satış İhalesine Çıkıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan Yanık Ülke konutların ihaleyle satışa çıkıyor. Yanık Üle Konutları'nda ihale tarihlerinin 3+1 daireler 22 Ekim Cuma, 2+1 daireler 26 Ekim Salı, 1+1 daireler ise 27 Ekim Çarşamba günü saat: 10.00'da Kula Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle Kula ilçesindeki “Yanık Ülke Konutları Projesi” adlı 32 dairelik ve 2 bloktan oluşan konutlar Kula Belediyesi tarafından satış ihalesine çıkıyor. Kula Belediyesi'ne devredilen konutların ihaleyle satışa çıkarılacağı bildirildi. Konuyla ilgili Kula Belediyesinden yapılan açıklamada, 3+1 dairelerin ihale tarihinin 22 Ekim; 2+1 dairelerin ihalesinin 26 Ekim, 1+1 dairelerin ise 27 Ekim'de satış ihalesi gerçekleştirileceği, ihaleye katılacak vatandaşların Kula Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne başvurabilecekleri belirtildi.

15.10.2021